Monday, April 26, 2010

kawen kawen!!

rmai org ty ape perasaan dh dekat nak kawen ni???
perasaannye xtaule cane teman nak habor..bercmpur baur..teruje ade,mcm nak melompat2 lebih tinggi pun ade ,sedih pun ade,takut pun ade,risau lgik...all mixed together-gether..
yg pasti pening nak wat preparation..lotsa lotsa of things have to be done..money for sure we have to have it lotsa lotsa of it..fening fening..aiyaaa..

sedih because nak tinggalkan zaman bujang yg sgt mengenjoykan ini..saat2 merambu ramba bersame my girlfrens especially kak ija senget,airiena(bride to be gak nih),hasnor,hanna(my best best best fren),kak dayah,kak hawe susah nak dpt balikla..sbb nnt dah ade tgunggjawab dengan suami..hehe
pastu sedih sbb xlehla nak join tidur sekatil ngan mak abah n adik2 lagi..alaaa..T_T..huhu
lepaking atas katil mak abah dlm aircond yg sejuk didepan tv yg besor..sungguh2 seronok mase itu..hehe
xmalu kan dah besor2 pun still tido ngan mak abah lgi..tp kdg2 jela mase besor ni..mase kecik dulu selaooo..mesra sgt..best!!lagi....sedey..sbb raye taun ni xdpt balik tepeng kene balik kelate..aduiii..nanges la nnt..sedey sedey...tp xpela..kite beraye dgn my family in-law...n my family akan dtg kelate jugak..sabar asy sabar..


hEppy sebab MR Z n Me akhirya akan disatukan dgn ikatan pernikahan..yg halal lg menghalalkan..cewahh...hopefully all will goes well..after 5 years of courtship..this is what we dreams all along.:D

RisAu sbb nnt ade tanggungjawab nak menyesuaikan diri dgn keadaan rumah tangga..banyak kena adjust tu..moga2 aku leh jadi isteri yg solehah..

Semoga semuanya berjalan lancar...Ya Allah satukan hati kami ini dengan mawaddah dan rahmah drMU..dan berkekelan sehingga ke akhir hayat kami Aminn


2 comments:

shareeda said...

aii asy...gud luck ehh...pas kawen nnti, bagi tips kat kite plak yg insyaAllah akan mengikuti jejak asy 2 minggu lepas tu...hihihi...emmm...same la, thn ni pon kite raye kat melaka @ kuala kangsar... =) nway...TAHNIAH and best of luck!! =)

asyizz said...

huhu..thx ye sheeda

 
blog design by suckmylolly.com