Skip to main content

Posts

Featured

Deena,Aariz dan Air Zam Zam

errrr...bile eh last kite buat posting kat blog ni eh??? huhu.kite buat throwback sekali harung je la

Anak kedua saya Addeena Zahrah or we call her deena,dd,eena,neena n nowadays she wants to be call kakak after my third baby,Aariz Ziyad (baby ayesh) arrive on 12/12/17 (love the date)
Kakak was born on 16/4/2015 semasa azan subuh berkumandang at Hospital Azzahra Bangi, experience melahirkan di hospital ni sgt seronok dan menyenangkan. Kite pon nk merase pkai GL hubby kan,rugi laaa xgune keke.
Baby Ayesh dilahirkan di Hospital Putrajaya juga pada waktu subuh seperti kakak.Persamaan kelahiran deme ni slps terdapat tanda yg saya akan melahirkan deme (kakak ade tanda darah spotting,baby ayesh ade sakit perut je) saya minum air zam zam, yes the miracle water I can say it do wonders for me dgn izin Allah SWT.Lps minum air ni contraction sy kejap je dlm 2 hours gitu (walaupun 2 jam pon sakit contraction tu rase dh separuh nyawa gak hihi) then bile cek bukaan dekat wad tetibe dh bukaan 8cm se…

Latest Posts

Boboiboy Halilintar

sayang akep :)

Babywearing

Lauren Booth

Mari Belajar Bahasa Akeef Part II

Mari Belajar Bahasa Akeef

Am I That strong?

Rindunya Ya Allah

Anak adalah anugerah

mood mad eye moody?hehe