Wednesday, August 1, 2012

Ramadhan buffet yang megancam!! :D

mmg sy tgh tercari-cari la di mana nak berbuka dgn family tersayang.selalu bukak pose kat restoran2 je.
kali ni nak ubah angin berbuka buffet.cadangnye nak berbuka di hotel.taaapiiii,adoyai sangatla mahal if nak ke hotel tu.baucer murah2 sume sudeh terlopas.so, cari punya cari punya cari, terjumpa la

ten ten teng



SEMANIS AROMA BUFFET RAMADHAN


Murah kan kan?affordable ah, hanya RM 49.50 nett utk dewasa dan RM 24.50 utk kanak-kanak (7-12) tahun.
untuk akep bombom sy of kos la free sbb die baru setahun lebih.huhuhu.save budget ummi.

lagi lagi,buffet ni dibuat di Dewan Banquet UPM Serdang,dekat aje dgn rumah sbb tu senang nak pergi.
wohooo best best.lagiii best sbb dlm dewan yang ber air cond dan luas dan surau disediakan (ini sgt penting,makan,makan jugak solat harus dijaga)oihh pantang oii tu.solat itu tiang agama!!!!

ruang solat lelaki

ruang solat perempuan


apa yang special kat sana? wooooo,ade daging kambang ooo (eh silap) daging kambing panggang dan ikan panggang oooo..slurp slurp tidak terliurkah anda semua.lagi2 MZ sy sure terliur la,sbb mmg favourite die kambing panggang.syiokkk.

kambing dah tergolek.WOW!!

bgi yg xmkn sgt kambing cam sy ni.uuuu,jgn risau 200 lagi makanan ade.lagi WOW!!hehe


 utk maklumat lanjut kome2 sume leh jenguk kat FB Ramadhan Buffet MAEPS n klu nak book lehla contact 012-3903191,012-3825091,012-3131091,012-3849091.

Peta ke Dewan Banquet UPM Serdang. Selepas Hospital Serdang (Sebelah Kiri), masuk ke susur kiri - UPM/ SERDANG/ SERI KEMBANGAN. Ikut susur kiri turun ke Lebuh Silikon (UPM). Simpang 4 masuk ke kiri dan akan jumpa pintu 8, UPM. Banting deme ni berada di sepanjang jalan menuju ke Dewan
ape lagi weyh,kome kome sume,moh kite berbuka kat sana moh!





0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com