Friday, October 7, 2011

Akeeeeeeeeeeeeeeeefffff!!

BoBoBoi Ummi.okeh sgt rindu kat budak tecit ni.every sec rindu kat die.balik keje je mesti nak gomol ini budak.most of my life will circle around this lil boy.ummi gerammmm nak gigit2 akeef.hahahaha.

xsabar nak hantar Akeef dekat taska opis ummi.rindu je Akeef ummi leh jenguk Akeef,dlm satu bangunan je kan.hehe.harap2 dptla masuk nursery tu nnt ye Akep.leh ummi direct feeding Akep.xdela ummi susah2 nak pam mcm skrg.hehe.Currently Akeef dah 6 months young,hihihi.belum start solid secara berat,ummi baru kac fruit n vege tru food feeder,but this lil boy tamo hisap.okies tgu esok,ummi buatkan bubur nac ye syg.dahle berat Akeef turun bulan ni.risau2.mmg kena start mkn.huhu

ade satu cite,hehe.baru2 ni sy dah kehabisan stok EBM sbb hari2 bwk kuar tp x topup EBM tu blk sbb my susu xde bnyk mane,n sy sebenarnye dah siap2 belikan FM tuk my lil boy.Pesan sy pd his nanny,klu xcukup EBM sy tlg bg die FM ni eh,bile x cukup je tau.
n surprisingly Akep buat catuan susu,mcm tau2 ummi die dlm kesusahan.Akep2,pandai anak ummi ni.xberusik langsung FM tu smpai skrg.clever boy dear Akeef.MMuahxz utk anak bujang sy yg sorang ni.:D


0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com