Thursday, December 16, 2010

BF class!!

hrmmm,sabtu lepas (11/12/10) sy n incik suami pigi kelas.hoho..sgt best ini kelas.dikendalikan oleh Pn Farah Farhan (Kaunselor Laktasi) yg besh!!...Kak Farah ni selalu gak kuar paper n magazine cam Pa&Ma..org Peyrok jugak..bangga teman..huhu..semenjak preggy ni sy mmg byk membaca pasal BF ni..sgt teruja nak susukan anak sendiri.so untuk memantapkan lagi ilmu,kami join the class..xrugi pun,lgpun affordable(RM50/couple)diskaun hujung taun.hehe..banyak ilmu dpt n semoga leh apply mase si kenit tomei ni lahir..tenkiu MZ sebab ikut teman...support dpd suami sgtla penting ye puan2...maklumlah nak berbelanja utk gadget menyusu,a lil bit expensive,so si die kenala faham,kite juz nak yg terbaik utk anak kite..lagipun,sebenornye BF lg jimat dpd bg anak kite susu formula.

mehla tgk gambo keme berdua n rakan2 yg lain mase ikut kelas ni..
klik sini..
selain tu leh bace ttg BF ni kat blog Kak Farah..so mommies n bakal mommies berikanlah makanan yg terbaik untuk anak2 kite..last but not least BF rock babe!!huhuhu


0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com