Monday, November 8, 2010

Welcome Nur Darwisya Damya

aiyakkk.gambo kat dlm hp MZ le.xpe nnt kite upload.hehe.lahir on 3rd Nov 2010 at 3.03pm.cam nice date..banyak no 3 inside.hoho.beratnye 2.7 kg je.haluuusss benor!!takut teman nak pegang.hehe.

anyway,mak longnye dpd Kelantan sgup dtg KL wlaupun hnya cuti sehari je.maklumlah ank sedare sulung katekan.bertuah Mya eh..due2 belah mak dan ayahnye diela cucu sulung..huhu.pengarang jantung.cewahh..semoga membesar jadik anak yg  solehah ye Mya ..hrmmm..sy dan mZ dapatla gelaran mak ngah n pak ngah.keke..best giler tgk baby.comel n mate sepet cm papa die!!

k dah dpt gambonye.presenting....

:
:
:
:
:

Nur Damya Darwisya


ni kisah lain plak.hehe.lepas g ngan adik beradik in law saya tgk Mya ..kami pun bergerak menuju ke Putrajaya.nak bawak Along jalan2 kat Alamanda.syok jugakla g maen game sume kat sane,sampaila waktu Maghrib,waktu nak solat tu org tuuuuuu dia,ramai giler beratur nak solat.!!huhu.tp bagusla kan,at least kite tau ramai jugak yg still jaga solat.tp patut kena sedia ruang solat lg besar la kot.jemaah rmai sgt.usai solat dh kul 7.50 camtu nak dekat kul 8 pm.Flight Along dlm kul 8.50pm cmtu,tp gate will be closed at 8.30pm.

mula2 relax lagi,sbb rase cm dkt je Alamanda dgn LCCT tu,mase tu tot tet keluar dpd sana kul 8pm then MZ dh stat GPS die,sbb x familiar lagi jln kat sana eventhough kami baru 2 mgu lepas g LCCT tu.nak jadi cite,GPS die xleh bukak plak,n spjg jln tu MZ leh relax je bwk kete 80km/h cmtu.haishhh,Along kat belakang dh risau dah,"de ke x ni?"(dan ke x ni) ckp Klate jap.hehe.MZ ckp "de" flight klu 8.50pm kan.tp Along ckp gate closed kul 8.30pm.takut xsempat,dengan selambe MZ bawak slow jugak sbb nak cari satelit punya pasal.aiyoooo,rase cam nak tlg tekankan minyak je time tu,nak bagi kete jln laju sikit..haha.(tp takut sbb xreti jln)krg tah mane2 la si asyizz ni bawak kete tu.keke.kami sampai dlm kul 8.27 cmtu.n sikit je lagi gate nak tutup.n Along org last masuk plane.tula incik suami,I've told u kan,tanak dengar ckp org.hihi.xpela,apepun Along selamat sampai KB dlm kul 9 lebih.sori ye Along,sbb kami, Along terlambat.nasib x burn flight ticket tu.huhu.



0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com