Wednesday, November 3, 2010

new member of family is otw!!

hehe.excited lak tetibe.tp smlm we got a msg frm my hubby's lil bro saying that his wife is at the HKL .
hospital bersalin lak tu,die tumpah drh.scary jgk dgr.lagipun her pregnancy baru 7 months.xmungkin nak bersalin dh kan..huhu..but anyway baby dorg dh 2.9 kg.dah agak besar kan(same mcm aku je mase lahir..hihi)..but

surprisingly...bile kitrg sampai,my bro in-law cakp wife dah ade bukaan 2cm..huhu..which means in 2 or 3 days lgi,yay nk dpt anak sedare.hehe.tp pre mature labour la tu..hrmmm hopefully mak dan baby itu akan sihat.Semoga Allah permudahkan segalanya untk drg.
hope my lil one hanya akan keluar bile die betul2 dh ready.hehe..n bile parent die ni betul2 dh ready jugak(sbb umi n abah nak travel jauh dulu ni)syg jgn kuar awal2 sgt tau!!hihi.

lg satu nak info,bg yg tgh preggy,klu bleh kurangkanla minum susu anmum bg yg dh terbeli dan terminum coz my cousin yg wife die jugak tgh preggy advise me not to drink "the milk" too often.sbb ade risiko baby besar.smlm pun bile jumpa wife my bro in law die pun ckp bende yg same.(kire doktor le yg btau drg ni).jadik better minum susu lain ye dear mommies.sy pun mmg xminum sgt susu tu,beli je tp nasib minumnye jaraang jaraaang skali.hehe.nasib mak dah belikan susu lain..hihuuu..saaaayang mak sgt!!tp kan jgn misunderstood plak mommies yg tgh mengandung mmg kena minum susu tetiap ari tau(jgn tiru cm sy,pemalas!!)haha.just brand td je sy x advise.vitamins pun jgn lupa mkn ye mommies.

k k ..nk g wat kijo..adios!!


0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com