Wednesday, May 19, 2010

Our House ^_^ Part 1

susahnye nak update blog..sbb utama,broadband celcom RM68 sy,dh diterminate menjadi RM38 sahaja.
sebabnye internet kat opis dah laju giler (walaupun banyak web yg diblok)tp pasrah jela,guna ape yg ade.huhu..sbb tu dah terminate bb yg 68 tu...save cost kan..tgu je syg kite masukkan streamyx kat our new house..yg 38 ni pun akan sy terminate..hehe..klu dah ade tenet laju kat umah lehla merajinkan diri berblogging..hihi..tuggguuuuuuu ye...

okla.Mr Z dah book rumah utk kitrg ..hihi..cam teruja je..walaupun sewa je,tp memadailah utk kitrg berdue ni kan..huhuhuhu..klu nak beli kena tgu 2-3 thun lg..tgu kitrg punya ekonomi stabil sikit n tmpat utk kitrg menetap pun xtau lg katne..so biorla kami menyewa dulu..hehe

everything we have to start from the  scratch..from zero..brg2 umah sume nak kena beli..
p/s : utk kawan2 yg membaca entry nih..nnt kte kluarkan entry wish list hadiah...haha..(senang korg nak pk nak beli ape kan??)haha..just kidding,korg dah dtg pun kite dah bersyukur dah..hehehe

hrmmm..ritu pgla tgk dis house,condo at Selayang...name die Selayang Magnaville..kawan2 yg dtg Selayang jemputla dtg ke rumah kitrg nnt ek..
ni peta die..haha..


excited giler ..me living in the same house with my lovely Mr Z...whoaa..I can't wait..bestnyeee..cepatla 11 JUN..huhuhuhu..(xsabor dah teman ni weh)hikhikhik


                       

tunggula part 2 lak..nak balik dah ni daaa....


2 comments:

abdullah said...

wah..kat selayang je rupanya. mahal tak sewa kat situ?

asyizz said...

mahal jugak...dlm RM700 sebulan

 
blog design by suckmylolly.com