Tuesday, February 2, 2010

Asyizz The Plumber

Hee,nak brag sket kat sini..setakat ni sy tlh menyelesaikan due misi berbahaya lg amat merumitkan.
cewahhh..haha,,xdela..baru sket dah perasan ye dak??hehe..senang je kome!!betul teman x tipu..meh cni teman cite cane nak tukor kepala paip sinki yg dah loose (@sewel) :P .

bg budok2 pompuan yg duk kat umah sewe 2,kome xpayahler suh kawan lelaki kome ke,tunang ke,adik laki ke,abg ke tlg buatkan..kome pon leh buat sendiri..percayalah!!just believe in yourself..hehe


ok cara2 nak tukar paip :

 
Mula2 klau paip anda sudah menjadi seperti ini,sila beli kepala paip yg baru di kedai hardware,murah je.dlm belas2 hengget je.
  
lepas dh beli tu,kome tgk le kat bahagian bwh sinki tu ade sambungan ke kepale paip tu.kome just pusingkan benda hitam tu n nat besi bwh die lawan arah jam.eh oops tertinggal satu bende,sblm buat mende alah ni kome kene tutup main source air..klu x memancut le ayor jwbnye.:P


lepaih tu,kome bukak le kepala paip tu. pasang kepala paip yg baru.just ketatkan balik ape yg kome bukak td je.ok..fahimtum??
semua pakai ur own bare hand je..xyah playar ke spanar ke..easy aite??
ok selamat mencuba!!!

  
 taraa..new pipe..yeah!!










0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com