Sunday, February 7, 2010

Nak cari kayu, nak cari kayu

Ha2.apekah?title bunyi cm cite labu labi.
Snarnye nk cari kad kawen ni.so far xde lg yg bknan dihati n bknan dibjet ku ini.ha2.
Sbg seorg akauntan kte msti bjet ye kwn2.hi2
Smlm jln2 cri kad di PAS sa,adela yg ekonomi pya kad tp kurang menarik design die.xpe2 arini kte jln2 cri kad d kl.sape nak itot??jommm.haha (dah stat dah kemerapuan cik asyizz)kla hv a nice day..daa


Thursday, February 4, 2010

Selfish!!!

SELFISH,bukan maksudnya jual ikan ok..haha..ok here's the meaning ;

selfish adjective

/ˈsel.fɪʃ/ adj
disapproving Someone who is selfish only thinks of their own advantage
The judge told him: "Your attitude shows a selfish disregard for others."

selfishly

adverb
/ˈsel.fɪʃ.li/ adv disapproving

selfishness

noun
/ˈsel.fɪʃ.nəs/ n [U] disapproving

(Definition of selfish adjective from the Cambridge Advanced Learner's Dictionary)



ok..selfish ni someone who only think of their own advantage..xpikio org laen..pendek kate meng"annoy"kan org laen..annoying sungguh..irritating tul..heish...

hrmmm..sbb tgh bengang dgn org2 yg ske pentingkan diri sendiri..tensen!!! tolongla letakkan diri anda pada org laen..cubala pk tindakan anda tu betul ke tidak?nyusahkan org ke tidak?ni pk nak senang sendiri je..patut ke tu?hrmmm..Semoga Allah memberi petunjuk dan hidayah kepada org2 yg sebegini dan jauhkanlah aku dpd bersifat sedemikian rupa..


Tuesday, February 2, 2010

Bilela nak nikah ni??hehe


Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


Asyizz The Plumber

Hee,nak brag sket kat sini..setakat ni sy tlh menyelesaikan due misi berbahaya lg amat merumitkan.
cewahhh..haha,,xdela..baru sket dah perasan ye dak??hehe..senang je kome!!betul teman x tipu..meh cni teman cite cane nak tukor kepala paip sinki yg dah loose (@sewel) :P .

bg budok2 pompuan yg duk kat umah sewe 2,kome xpayahler suh kawan lelaki kome ke,tunang ke,adik laki ke,abg ke tlg buatkan..kome pon leh buat sendiri..percayalah!!just believe in yourself..hehe


ok cara2 nak tukar paip :

 
Mula2 klau paip anda sudah menjadi seperti ini,sila beli kepala paip yg baru di kedai hardware,murah je.dlm belas2 hengget je.
  
lepas dh beli tu,kome tgk le kat bahagian bwh sinki tu ade sambungan ke kepale paip tu.kome just pusingkan benda hitam tu n nat besi bwh die lawan arah jam.eh oops tertinggal satu bende,sblm buat mende alah ni kome kene tutup main source air..klu x memancut le ayor jwbnye.:P


lepaih tu,kome bukak le kepala paip tu. pasang kepala paip yg baru.just ketatkan balik ape yg kome bukak td je.ok..fahimtum??
semua pakai ur own bare hand je..xyah playar ke spanar ke..easy aite??
ok selamat mencuba!!!

  
 taraa..new pipe..yeah!!










 
blog design by suckmylolly.com