Monday, July 13, 2009

SBPI 'g' uooops!!

adiku Sebinah yg duk kat SBPI Gopeng nun,kena kuarantin dlm dorm ngan rakan2 sekelas sampai esok..

pasal pe??ni nak cakap ni...pasal...H1N1,dgr cite Ketua Umum drg disahkan positif H1N1 bersama familinye.n nak dijadikan cite si Sebinah ni sekelas le pulak ngan KU ni,so adik, kome jgn nak spread the virus tu ok..duk je dlm dorm diam2..pakaila the mask tu..hehe..take care..hopefully ur friend will get well soon n take care ye dik!!May Allah protect u from any harm.

eh cop2,xhbs ag aaa,asal pelik,xde masuk berita pun sekolah ni kena kuarantin,cek kat internet pun xde,hmmm,maybe sbb kes terpencil n yg kenanye sorg je,but still this pandemic bahaya senang je leh spread so xpatut a hnya dak sekelas n dak dorm bdk tu je kena kuarantin coz that boy dah jln g dining la,masjid la so sepatutnye satu skool kena kuarantin...erm,..xtaula nak cakap pe...hopefully xdela transmission of the virus kat sekolah tu.


0 comments:

 
blog design by suckmylolly.com